Εταιρική Ευθύνη

Περιβάλλον

Η εταιρεία μας, DeliBlossoms, έχοντας περιβαλλοντολογική συνείδηση κάνει ανακύκλωση στο χώρο του εργοστασίου και χρησιμοποιεί συσκευασίες από πολυπροπυλένιο (PP).

Το πολυπροπυλένιο (PP) είναι 100% ανακυκλώσιμο. Αποτελείται από άνθρακα και υδρογόνο και καίγεται χωρίς να παράγει τοξικά (παράγει διοξείδιο του άνθρακα και νερό). Μπορεί να ανακυκλωθεί, να αποτεφρωθεί ή να θαφτεί σε χωματερή χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Έχει τον αριθμό “5” και επαναχρησιμοποιείται για δίσκους φαγητού στο φούρνο μικροκυμάτων. Είναι κατάλληλο για συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ) σύντομης διάρκειας. Είναι ιδανικό για χρήση σε ψύξη, θερμοκρασίες περιβάλλοντος αλλά και εφαρμογές υψηλότερων θερμοκρασιών όπως αναθέρμανση σε μικροκύματα.

Προτεινόμενες θερμοκρασίες χρήσης: 0°C έως +125°C.

Κοινωνία

Η DeliBlossoms δείχνει την ευαισθησία της με πράξεις σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες, κάνοντας δωρεές τροφίμων σε αρκετά συσσίτια της Θεσσαλονίκης και έχουμε στο δυναμικό μας γυναίκες όλων των ηλικιών, προερχόμενες και από την ανεργία. Είμαστε δίπλα στους Έλληνες παραγωγούς, καθώς προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μας από αυτούς καθημερινά. Βοηθάμε εμπράκτως την κοινωνία μας.

Scroll to Top

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!