Η Εταιρία

DELIBLOSSOMS

Παραδοσιακά ~ Χειροποίητα ~ Υγιεινά

Η εταιρεία μας, DeliBlossoms, ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012 και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στη Βόρεια Ελλάδα. Η ιδέα γεννήθηκε από την αγάπη της Σταυρούλας, της ιδιοκτήτριας, για το καλό σπιτικό φαγητό. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, τυλιγμένα στο χέρι ένα-ένα, με φρέσκα και αγνά υλικά που προέρχονται από τους αγρούς της Ελλάδας και από Έλληνες παραγωγούς.

Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε μαζί σας προϊόντα υγιεινά, ισορροπημένα και γευστικά, σύμφωνα με παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Λιχουδιές που βασίζονται στη Μεσογειακή κουζίνα. Ντολμαδάκια γιαλαντζί, κολοκυθοανθοί με ρύζι και κουκουνάρι, κολοκυθοανθοί με φέτα ΠΟΠ, Λαχανοντολμάδες με ρύζι.

2012

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Μηχανή

MGM-SAV VUOTO GAS L

Η DeliBlossoms καινοτομεί έχοντας στο δυναμικό της την MGM-SAV VUOTO GAS L παρέχοντάς μας τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής των προιόντων μας χωρίς καμία αλλοίωση της γεύσης.

Η MGM-SAV VUOTO GAS L είναι μια θερμοσυγκολλητική μηχανή, κατάλληλη για συσκευασία με φιλμ σε κενό αέρος και δυνατότητα ψεκασμού αδρανών αερίων εντός της συσκευασίας.

Ιταλικής προέλευσης και κατασκευής, από ανοξείδωτο χάλυβα, με σύστημα ψεκασμού αερίων για τροποποιημένη ατμόσφαιρα, με αντλία κενού δυναμικότητας 40m^3/h, με αυτόματη τοποθέτηση του φιλμ στο δίσκο, με ηλεκτρονικό έλεγχο του κενού, με μνήμη 5 προγραμμάτων, με ακουστικό σήμα ένδειξης τέλους κύκλου λειτουργίας, πνευματικής λειτουργίας. Συγκόλληση περιφερειακά στην διάσταση του καλουπιού με περιφερειακό κόψιμο της περίσσειας φιλμ και γρήγορη αλλαγή πάνω-κάτω.

Scroll to Top

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!