Πολιτική Επιστροφής

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο χρήστης δύναται να αξιώσει την επιστροφή προϊόντων είτε γιατί δεν είναι αυτά που είχαν παραγγελθεί από τον ίδιο είτε γιατί αυτά που προστέθηκαν σε αντικατάσταση άλλων δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

Απαραίτητη προϋπόθεση -σε κάθε περίπτωση- είναι το επιστρεφόμενο είδος να έχει άθικτη και πλήρη τη συσκευασία του. Διευκρινίζεται ότι τα φρέσκα προϊόντα δύναται να επιστραφούν μόνο την ίδια μέρα παράδοσης της παραγγελίας.

Για την επιστροφή των προϊόντων ο χρήστης υποχρεούται να επικοινωνήσει με την εταιρεία στο τηλέφωνο +30 2310 685130 ή στο email support@deliblossoms.com και να δώσει τα στοιχεία της παραγγελίας του και να ζητήσει την επιστροφή συγκεκριμένων προϊόντων. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από εκπροσώπους της Deliblossoms και με ευθύνη δική της. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ RED BAG

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε αλλοίωση σε κάποιο από τα προϊόντα ο χρήστης/ πελάτης μπορεί να καλέσει το customer care της Deliblossoms. Η παραλαβή των αλλοιωμένων προϊόντων μπορεί να γίνει από την Deliblossoms. Ο χρήστης επίσης σε περίπτωση επιστροφής αλλοιωμένων προϊόντων μπορεί είτε να ζητήσει την αντικατάσταση αυτών είτε την επιστροφή χρημάτων. 

Scroll to Top

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!