Ο λόγος που επιλέγουμε τα προϊόντα χωρίς γλουτένη

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν δυσανεξία στην γλουτένη. Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο κριθάρι, τη σίκαλη και το σιτάρι. Η γλουτένη μπορεί να καταναλωθεί κανονικά από άτομα που δεν εμφανίζουν κάποια διαταραχή, όμως μπορεί να εμφανίσει γαστρεντερικά συμπτώματα σε άτομα που έχουν κοιλιοκάκη ή αλλεργία στο σιτάρι. Στην Deliblossoms, γνωρίζοντας πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω με αντίστοιχα θέματα υγείας, φροντίζει για αυτό. Έτσι, επιλέγουμε εκλεκτά υλικά για να παράξουμε προϊόντα χωρίς γλουτένη, ώστε όλοι να μπορούν να τα απολαύσουν!

Γιατί να προτιμήσετε προϊόντα χωρίς γλουτένη

 

Πέραν των βασικών συμπτωμάτων των ατόμων που έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, υπάρχουν πολλά οφέλη στην μη κατανάλωση αυτής σε γενικότερο πλαίσιο.

 

Εξαλείφει τα φουσκώματα

 

Έχει παρατηρηθεί ότι άτομα τα οποία έχουν δυσανεξία στην γλουτένη ή κοιλιοκάκη, εμφανίζουν φουσκώματα μετα την κατανάλωσή της. Αν αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα, επιλέξτε να ακολουθήσετε μια δίαιτα χωρίς γλουτένη.

 

Βελτιώνει την υγεία του δέρματος

 

Το να καταναλώνετε προϊόντα χωρίς γλουτένη, μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της υγείας του δέρματος σας. Το έντερο με το δέρμα συνδέονται μεταξύ τους. Η ακμή, το έκζεμα κ.α δερματικά μπορεί να είναι αποτέλεσμα προβλημάτων γλουτένης.

 

Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

 

Καταναλώνοντας προϊόντα χωρίς γλουτένη, μπορεί να σας βοηθήσει στο να χάσετε βάρος. Και αυτό λόγω του ότι αντικαθιστάτε τα fast food και τα επεξεργασμένα τρόφιμα με άπαχες πρωτεΐνες, φρούτα και λαχανικά.

Χρήσιμες πληροφορίες για τη γλουτένη

 

Κάποια τρόφιμα γνωστά τα οποία είναι χωρίς γλουτένη:

-Φρούτα
-Λαχανικά
-Γαλακτοκομικά προϊόντα
-Ξηροί καρποί
-Κρέας
-Ψάρια
-Αυγά
-Φασόλια
-Όσπρια κ.α

Η δίαιτα χωρίς γλουτένη είναι η μόνη θεραπεία για άτομα με κοιλιοκάκη.

Κάποιες από τις τροφές που πρέπει  να αποφύγετε είναι:

-Ψωμιά
-Κεικ
-Πίτες
-Ζυμαρικά
-Επεξεργασμένα κρέατα
-Πατάτες τηγανιτές κ.α

Στην DeliBlossoms, σεβόμαστε πάνω απ’ όλα τις ανάγκες των καταναλωτών μας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε χειροποίητα ντολμαδάκια στη Θεσσαλονίκη, κολοκυθοανθούς και λαχανοντολμάδες χωρίς γλουτένη, που θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σας! Κάντε σήμερα τις αγορές σας σε χονδρική με λίγα μόνο κλικ.

Scroll to Top

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!